Pressmeddelanden

Vi ser med stor tillförsikt inför 2022-års kalender som vi sprider ut i landet med stöd av arrangörer och våra samarbetspartners.
Det ingår som traditionellt fem (5) deltävlingar där vi fortsätter mot vårt stora prisbord. Vi lottar ut två (2) set torrdäck till SKL-deltagarna för varje deltävling i klasserna Junior 60, OKJ, OK och KZ2. Vinnaren i respektive deltävling erhåller ett (1) torrdäck! 🙂
Det kommer även stöd till SM och EM i Kristianstad som vi kommer att ge ut mer information om senare under året! 🙂

Besök vår webbplats https://swedishkartleague.se där vi kommer att publicera tilläggsregler inom kort.

Vi ser redan fram emot premiären i Klippan Cup den 9–10 april! Go Karting! 🙂

SKL är nu klara med kalendern 2021 där det blir 5 deltävlingar. Vi har jobbat intensivt under rådande omständigheter för att få till ett bra schema över tävlingar.

Deltävlingar 2021:
19-20 juni, Jönköpings Karting Club, Axamo Ring
3-4 juli, Kristianstad Karting Klubb, Åsum Ring
21-22 augusti, Malmö AK, Lockarp Ring
11-12 september, GKRC Team 13, Göteborgs Stora Pris
25-26 september, Helsingborgs Karting Klubb, Väla Motorstadium

Vi hoppas på en spännande säsong och stora startfält. Go Karting!

Swedish Kart League har tagit fram en ny preliminär kalender under de rådande omständigheterna. Vi får hoppas att motorsporten kan komma igång inom närtid och vi följer uppdateringarna från Folkhälsomyndigheten.

Efter en hel del arbete bakom kulisserna kan SKL äntligen nu presentera kalendern för 2020.

Ny arrangör för kommande år blir Lidköping Kartingklubb vilket blir mycket spännande att medverka i samband med Lidköping Open.

Go Karting!

SKL har efter dialog med Rasbo MK fått besked att det inte blir någon deltävling där då de väljer att fokusera inför Svenska Mästerskapen 2020. SKL jobbar vidare med att hitta en annan arrangör och gör ett nytt försök till säsong 2021 i Rasbo.

Swedish Kart League välkomnar er till säsongen 2020 med 5 deltävlingar där den första deltävlingen är i Göteborg och avslutningen blir i Malmö. Klasserna som ingår är Junior 60, OK Junior, OK och KZ2.

Ny arrangör är Lidköping Kartingklubb som vi har jobbat intensivt med målsättningen att få serien mer jämnt fördelat över Sverige. Rasbo MK är värd för Svenska Mästerskapen i Karting 2020.

SKL ser redan fram emot den nya säsongen och kommer att finnas på plats under fredagen vid Göteborg för registrering till SKL 2020.

SKL för även diskussioner men en arrangör i Danmark om en eventuell deltävling där.