SKL Kalender 2020 – utgåva 4

Swedish Kart League har tagit fram en ny preliminär kalender under de rådande omständigheterna. Vi får hoppas att motorsporten kan komma igång inom närtid och vi följer uppdateringarna från Folkhälsomyndigheten.

SKL Kalender inför 2020

Efter en hel del arbete bakom kulisserna kan SKL äntligen nu presentera kalendern för 2020.

Ny arrangör för kommande år blir Lidköping Kartingklubb vilket blir mycket spännande att medverka i samband med Lidköping Open.

Go Karting!

SKL gällande Rasbo MK 2020

SKL har efter dialog med Rasbo MK fått besked att det inte blir någon deltävling där då de väljer att fokusera inför Svenska Mästerskapen 2020. SKL jobbar vidare med att hitta en annan arrangör och gör ett nytt försök till säsong 2021 i Rasbo.

Swedish Kart League – Kalender 2020

Swedish Kart League välkomnar er till säsongen 2020 med 5 deltävlingar där den första deltävlingen är i Göteborg och avslutningen blir i Malmö. Klasserna som ingår är Junior 60, OK Junior, OK och KZ2.

Ny arrangör är Lidköping Kartingklubb som vi har jobbat intensivt med målsättningen att få serien mer jämnt fördelat över Sverige. Rasbo MK är värd för Svenska Mästerskapen i Karting 2020.

SKL ser redan fram emot den nya säsongen och kommer att finnas på plats under fredagen vid Göteborg för registrering till SKL 2020.

SKL för även diskussioner men en arrangör i Danmark om en eventuell deltävling där.

Ny webbplats för SKL

Vi har nu lanserat vår webbplats.