SKL Kalender för 2023

Swedish Kart League ser fram emot den kommande säsongen där premiären går på Åsum Ring i Kristianstad den 29-30:e April. Vi har under 2023 spridit ut kalendern och första gången går en deltävling i Linköping som arrangerar vår avslutning.

Det ingår som traditionellt fem (5) deltävlingar där vi fortsätter mot vårt stora prisbord. Vi kommer att lotta ut två (2) set torrdäck bland de deltagare som är anmälda till vår SKL-serie. Klasserna som ingår i varje deltävling är Junior 60, OK Junior, OK och KZ2. Vinnaren för respektive deltävling erhåller ett (1) set torrdäck! 🙂
Det lottas även ut två (2) startavgifter per deltävling för deltagare i SKL-serien! 🙂

Tilläggsreglerna för 2023 är nu uppladdade under sidan regler. Den största nyheten för 2023 är att däcksvoucher kommer även att användas för klassen Junior 60. Hur den proceduren fungerar finns också dokumenterat under sidan regler, på både svenska och engelska.

För att anmäla sig till serien följ stegen på vår startsida. Det går att använda sig utav Swish eller bankgiro samt med kortbetalning på våra deltävlingar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *